Alla inlägg under september 2011

Av SimmaCyklaSpring - 7 september 2011 21:54

Nästa helg går ett Duathlon av det kortare slaget i Uppsala.

Off Road .

Så har du inget annat för dig och känner dig manad så kommer länken här :

http://www2.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_376724/cf_359/Inbjudan.PDF



Tjingeling !

Maria

Av SimmaCyklaSpring - 7 september 2011 12:00

Den som vill mäta sina krafter mot andra kan på söndag vara med när Sundborns GoIF bjuder in till Träflasklöpet. Ett lopp där man kan välja att springa 5,5 km 9 km eller 18 km. Läs mer på http://www5.idrottonline.se/SundbornsGOIF/Traflasklopet/


Tjingeling, Kalle.


Av SimmaCyklaSpring - 6 september 2011 20:12

Idag var vi hela tolv stycken som slöt upp för ett intervallpass. Börjar bli riktigt skoj. Vi delade upp oss i två grupper, en för de som tar det lite lugnare och en för de som kör lite hårdare. Vi blev fem i lugna gruppen och sju i snabbgruppen. Vi i lugna gruppen körde bort över golfbanan och höll till med huvudpasset på grusvägen som går runt Ljustern. Vi körde lite längre intervaller med farter i olika varianter. Snabbgruppen körde ner mot badet och körde hårt i backarna på Åsen.


    Maria informerar snabbgruppen om kvällens övningar, fr v, Maria, Lisa, Lisa, Ann, Ingemar, Frida och Johan. Lugna gruppen var så ivriga så dom har redan dragit iväg.

   Men som cyklande tränare kommer jag ikapp efter ett tag, här ser vi Anki, Lena, Malin och Linda passera golfbanan.

   Här går det undan på bron över Jönshytteån.

Vi körde 75 minuter och hade hunnit göra några avslutande övningar utanför simhallen när snabbgruppen kom tillbaka. Alla var då nöjda med kvällens pass och det var dags att skiljas för denna gång. Orkar ni och vill så ses vi redan på lördag.


Tjingeling tjingeling, Kalle.


Av SimmaCyklaSpring - 4 september 2011 17:00

Dax för Tisdagsträning igen !

Vi samlas lite innan 18 00 för ca en timmes intervallbetonad träning.

Vi delar in oss i två grupper där Maria leder den intensivaste och Kalle den lugnare gruppen.

På programmet står lite längre intervaller för båda grupperna.


Vi ses på Tisdag !

SKRIV HÄR OM DU KOMMER !


Tjingeling !

Maria

ps. ett tips till Dig som ska springa Stockholm halvmara är att försöka komma hyffsat fräsch till detta pass, för att få ut maximalt av passet OCH inte bränna Ditt krut tio dagar innan loppet.



Av SimmaCyklaSpring - 3 september 2011 18:22

Jajamen, och det var inte vilken löparlördag som helst. Det blev inte mindre än sju löpare som kom till upptakten för höstens lördagslöpningar när vi idag drog igång med en tur lite utöver det vanliga. Emil ringde igår eftermiddag och undra om han kunde vara med trots att han sade sig tro att han inte skulle orka springa hela vägen. Klart du ska med sa jag. Vi är ju med  med två bilar så det är bara att åka bil när man får nog av löpningen. Så blev det.


   Uppställning före start vid Folkets Hus parkering i Falun strax före kl 09.00 Fr v Lisa, Lisa, Johan, Pontus, Frida, Emil och Malin. Nu är det ca 42 km som ligger och väntar. Säter är målet.


   14 km, vi är strax framme i Kyna och alla mår bra.

   24 km, Torsång, fikapaus. Skönt att få vila en stund vid älvkanten. Alla funderar dock på hur det skall gå att börja springa efter en halvtimmes paus.

   "små lätta moln" ja nog ser det ut som dom springer på moln allt. Fikapausen gjorde susen verkar det som.

   Det är fint i Torsång men vi måste vidare.

   Vad trångt det var här då!

   Aha, löparnas minibar.

   31 km, Slättgätdets IP, Frida ser ut att rycka. Emil får nog och kliver av. Det beror inte på Fridas ryck, nejdå, det är dock det längsta Emil sprungit och Emil är mycket nöjd med dagen. Tror jag det, vem skulle inte vara det.

   Vilket gäng, drygt 42 km senare, löparna ställer upp för en bild, alla supernöjda med dagen. Sex sprang idag längre än vad dom någon gång gjort förut. Det var bara Pontus som sprungit såhär långt förut. Grattis allihop till en fantastisk prestation.

   Nu är det skönt att få sträcka ut i gröngräset.

   Efter dusch och ombyte var det bara att fylla på depåerna igen, Lena till höger,  hade laddat upp med käk åt oss alla. Till vänster ser vi även Linda som var med och körde följebil samt transporterade hem falulöparna.

Efter ytterligare lite snack och utvärdering av dagens bravader och en fika till så hade klockan blivit fem och vi skildes åt för denna gång. Ja det var verkligen en dag, och inte vilken dag som helst, jag tror att alla kommer att minnas denna dag länge länge. Trots att jag inte kan springa så var det en fantastisk dag även för mig. Så ett stort tack till alla som var med. Det är så jag redan börjar fundera på vad vi skall kunna hitta på framöver. Men nu suger vi på den här karamellen så länge.


Tjingeling tjingeling, Kalle .

Av SimmaCyklaSpring - 1 september 2011 20:02

Ja, redan nu på lördag drar vi igång höstsäsongens lördagslöpningar. Lite tidigare än vanligt, och lite ovanligare än vanligt. Vi springer nämligen från Falun till Säter, 42 km. Den som vill vara med hör av sig till mig, redan nu är det sex anmälda, men vill någon mer vara med så hör av er så får ni reda på hur programmet ser ut.

Kommande lördagar blir lite av det "normalare" slaget med start från Säters sim och sporthall kl 09.00, om detta återkommer jag.


Tjingeling, Kalle 073-828 10 61.

Av SimmaCyklaSpring - 1 september 2011 19:56

Ja det vill jag lova, häromdagen skrev jag att Vätternrundan har nya anmälningsrutiner från och med i år. Idag kl 07.00 öppnade anmälningssidan. Nytt för i år är att man får välja starttid direkt. Vill man ha en speciell starttid gäller det att vara med. Jag anmälde mig direkt sidan öppnade och valde kl 05.00 Nu går det att läsa att redan kl 11.00 i förmiddags så hade 10.000 personer anmält sig.

Så ni som vet att ni vill vara med, vänta inte för länge med er anmälan. Misstänker att det redan nu kan vara svårt att få den tid man önskar.

Här är länken. http://www.vatternrundan.se/Default.aspx?module=4&content=5&lang=SV&fwsite=1

Kör hårt.


Tjingeling tjingeling, Kalle.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards