Alla inlägg under november 2011

Av SimmaCyklaSpring - 19 november 2011 13:26

Javisst är det härligt med detta gäng, trots att många idag var förhindrade av olika skäl så blev vi ändå sju som slöt upp denna underbara lördagmorgon. Från Falun kom idag bara Lisa, så hon satte sig på tåget 07.30 för att åka till Säter och vara med och springa. Inte illa.

 

  Här är dagens gäng. Anna, Emil, Jessica, Märit, Sandra och Lisa.

Två förslag till turer fanns det idag, 13 och 20 km. Samtliga valde 20 km så efter fotograferingen satte vi av.


  Här passerar vi ån strax bortanför sågen.


  Nu är även Dalkarsnäs passerat och siktet är inställt på Lerviken för att runda Sävstjärn.


  Nu är vi på Yttre Heden och passerar strax riksväg 70 innan det bär av ner i Djupdalen.


  

  Nu har vi tagit Långbergsvägen från Klacken upp till Bispberg och passerar ett fint hus mitt i Byn.


  Det är fint i Bispberg och nu är vi på väg ner mot Sofia Gruva.


  Efter att ha sprungit ner efter "Stångången" och upp vid reningsverket och även rundat "gamla Dalsbyn" har vi nu efter 20 km åter simhallen i sikte.

En helt fantastisk tur, med fantastiska kompisar, och i ett fantastiskt väder. Kan väl knappast bli bättre start på helgen. Kan även redan nu förbereda er på att det till nästa helg kommer att finnas tre turförslag. 10 - 20 - 30 km. Bara så att ni vet så kan ni redan nu mentalt ladda för en kanske lite längre tur.

Vi ses till att börja med på tisdag. Tack o hej för idag.  

Av SimmaCyklaSpring - 17 november 2011 06:00

Jajamen, tiden går fort när man har roligt. På lördag hoppas jag vi ses i vanlig ordning strax före nio vid Säters simhall. En tur på 13 km och en på 20 km är planerad. I vanlig ordning så kan dom ju både avkortas och förlängas allt efter tycke och smak, och ork.

Vi ses, ta gärna en simtur efteråt, det gör jag. Tjingeling.

Av SimmaCyklaSpring - 15 november 2011 20:04

 

  Kvällens gäng, Frida, Ingemar, Johan, Maria, Märit, Jessica, Lisa och Ann.


Idag var det 24:e gemensamma träningspasset för hösten och äntligen kunde jag låta cykeln vara och istället vara med till fots. Visserligen var jag bara med på uppvärmningen, men ändå. Vilken härlig känsla att äntligen, efter fyra månaders uppehåll få snöra på sig skorna igen och vara med på "riktigt" även om det bara blev fyra km för min del. När dom övriga drog iväg på sina intervaller gick jag in och samm några vändor. Dom körde intervaller bort till Dalkarsnäs och tillbaks. 

Nu laddar vi inför lördagens långpass, hoppas vi ses då. Välkomna till fina lördagsrundor.

Av SimmaCyklaSpring - 13 november 2011 16:10


Dags för intervallträning igen då   

Vi ses lite innan avgång för att snacka i hop oss och dela in oss i två grupper.

Efter en gemensam uppvärmning med några få löpskolövningaroch accelerationer kör vi sedan "några" tvåminutersintervaller.


Välkommen !


Maria

ps. kommentera gärna om du kommer !


Av SimmaCyklaSpring - 12 november 2011 13:24

Ja det var inte dåligt, hela 14 deltagare när vi samlades för höstens 23:e gemensamma träningspass. Av alla dessa var en ny för dan och det var Dan som skall känna sig välkommen i detta gäng och vi hoppas få se dig på fler träningspass.

 

  Efter sedvanlig genomgång av dagens turförslag var det uppställning för fotografen. På knä ser vi Anna, Märit, Johan, Maria, Dan, Lisa och Thomas. I bakre ledet finner vi Jessica, Malin, Ann, Ingemar, Nina och Rebecka.


  Lite kyligt var det vid starten men solen gör allt den kan för att värma oss innan vi får upp vår egen värme.


 

  Här har vi redan efter fyra km klarat av en höjdskillnad på 100 meter. Vi har alltså passerat Lodstöparbo och är på väg mot Skallberget.


  Lugnt o fridfullt efter skogsvägen.


  Lisa, Rebecca och Ingemar på stigen ner mot Dalkarsnäs.


  Ann, Nina och Thomas ser vi här.


   

  De flesta nöjde sig med en runda på 12,5 km så dom vek av vid Dalkarsnäs och tog närmaste väg till simhallen. Här ser vi Maria och Märit som nyss har svängt av vid Knutsbo och är nu på väg ner i Säterdalen. Tidigare har dom även varit ner en sväng i Djupdalen.


   

  Nu passerar vi skolan efter ån så nu är det bara en km kvar innan 20 är avklarade. Vad jag förstår så kände sig alla nöjda med dagens tur så nu hoppas jag att vi ses igen på tisdag för lite snabbare träning.

Ha det bra till dess, vi ses.

Av SimmaCyklaSpring - 10 november 2011 06:00

På lördag är det dags för en tur igen i det härliga höstvädret. Vi ses i vanlig ordning vid Säters sim och sporthall strax före klockan nio. Skriv gärna en kommentar om ni kommer så blir det specialanpassade turer. Det blir väl bra. Så kom igen nu så ses vi på lördag. 

PS. Ta gärna med badkläder för en härlig simtur efter löpningen. DS.

Av SimmaCyklaSpring - 8 november 2011 19:39

Då var höstens första testlopp avklarat. Stort manfall blev det idag, mest på grund av förkylningar som härjar lite varstans. 

 

  De som idag var friska och riktigt på hugget var Anki, Anna, Ingemar och Ann. Exemplariskt klädda också för att vara ute o kuta i mörkret. Efter lite uppvärmning var det dags för det stora allvaret. Start och målplats hade iordningställts och marschaller var utställda vid vändpunkterna, alltså vid 1,5 och 2,5 km. Anki hade bestämt sig för att springa tre km. Anna visste inte riktigt, men fem, kanske tio. Ann o  Ingemar skulle springa tio.


  När dom sprungit iväg hade jag ju lite tid på mig att ta några kort, vilket jag gjorde. Anki var först tillbaks och stack direkt till simhallen för att simma några vändor.


   

   Sen var det Ingemar som var klar med sina tio km. Här pustar han ut med lite varm dryck.


 

  Det stod inte på förrän Ann och Anna också var i mål. Lite varm dryck slank ner även där. Ja mer än såhär var det inte denna tisdagkväll i höstmörkret vid Ljusterns strand. Nu laddar vi inför lördagslöpningen. Krya på er alla halvkrassliga så vi blir ett gäng.

Mer om detta läggs in på torsdag. Tack o hej så länge.

Av SimmaCyklaSpring - 6 november 2011 15:11


Nu på Tisdag samlas vi som vanligt lite innan 18 .00

Värmer upp som vanligt , och sedan ;

                träningstävling !


Det går till så att du bestämer dig för om du vill springa 3, 5 eller 10 kilometer ( markerad och kontrollmätt bana   ) och sedan springer du det snabbaste du kan den sträckan .

Enkelt upplägg .


Detta för att det är kul att se hur snabbt man kan springa men också för att ha något att jämföra med senare under våren, då tanken är att vi ska göra om testloppet. Då ser du om träningen gjrot dig snabbare .

det finns också en annan tanke med testlopet och det är att finna en bra fart för de längre intervallerna som vi kommer att köra under kommande tisdagar.

Ni som har pulsklocka kan kasta ett öga på den under de sista kilometrarna av loppet.


Rapportera sedan om du vill till Kalle som kommer att agera funktionär på Tisdag.  

Deltagandet är självklart gratis,det enda som krävs är att du

ANMÄLER DIG HÄR OM DU KOMMER .


VARMT VÄLKOMNA !Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se