Alla inlägg under maj 2012

Av SimmaCyklaSpring - 16 maj 2012 20:33

Ja då har vi åter kört ett gemensamt intervallpass. Idag joggade vi ner till Dalsbyn och vi blev inte mindre än tolv stycken till slut. Vi delade upp oss två och två och hälften av löparna drog iväg åt det ena hållet och den andra hälften åt det andra. När vi sedan möttes joggade vi tillsammans en minut varefter vi sprang åt motsatt håll igen. Hela varvet är ca 1800 m vilket får till följd att varje intervall blir i grova drag 900 m. Det beror ju lite på hur snabb den man springer mot är i förhållande till en själv. Ja, vi och vi, själv sprang jag ju inget. Däremot hann jag med att köra ner till reningsverket två gånger så jag fick åtminstonde två rejäla pulshöjningar jag också. Eftersom vi var fler när vi slutade än när vi började så kommer här en bild efter avslutad träning.


  På knä ser vi Lisa, Johanna, Sandra, Frida och Jessica. Partybruden med tungan rätt i mun är Rebecka, sen har vi Ann, Ingemar, Mattias som klarade Göteborgsvarvet i helgen på 1.29.44 kanonbra jobbat Mattias. Sen ser vi Johan och Frida.  


Det kändes som det äntligen är på väg att bli lite varmare. Ser vi nu på väderprognosen så ser det lovande ut närmaste tiden. Vi hoppas på det så vi får lite fina träningar framöver i härligt väder.


Om inga hinder dyker upp så ses vi på lördag i vanlig ordning. Ha det så bra till dess. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 14 maj 2012 06:00

På onsdag drar vi ner till Dalsbyn och kör lite intervaller. Vi samlas dock som vanligt vid simhallen kl 17.50


Skiv gärna en kommentar att du kommer, för det gör du väl?


Vi ses. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 12 maj 2012 12:43

Jajamen, ett riktigt glatt gäng slöt upp när det var dags för veckans sociala pass. Ett pass där vi tar det lugnt och känner gemenskap. Bli inspirerade av varandra så man inte tröttnar när träningen ibland kan kännas tung. Redan nu kan jag ju avslöja att dagens tur blev ganska jobbig, 15 km och 200 höjdmeter togs innan vi var tillbaka vid simhallen. Ingen skall avskräckas av det. Jag har alltid förslag i bakfickan för de som vill springa kanske fem till sju km, eller kanske rentav 20-25 km. Men idag var alla överens om att 15 kunde bli bra.


  Jessica, Ann, Ingemar och Malin var det som idag slöt upp med humöret på topp.


  Jag hade försökt att ordna så att vi inte skulle springa alltför mycket asfalt. Här är vi på väg ner i Säterdalen. Det var riktigt lugnt o fint där. Igår var det nog desto mer med människor där för då spelade inte mindre än Lars Kristerz upp till dans.


  Sådär, nu har vi sprungit genom Säterdalen och upp til Knutsbo. Sedan efter den nedlagda järnvägen bort till Vällingdalen där vi vek av mot Klacken där vi befinner oss nu.


  Det är fint i Klacken.


  Efter Klacken bar det av ner i Djupdalen, där är det kämpigt och när jag sa att det var fri fart upp till startplatsen för motionsspåren så ökade Ingemar farten.


  Ja, tjejerna tog också i så det stod härliga till. När vi klarat av Djupdalen var det bäst att ta det lite lugnt ett tag för efter det stod Åsen på tur att erövras. Det blev stiglöpning även där ända fram till kiosken vid Ljustern.


  Sådär, nu är vi på slätmark igen och det står inte på förrän 15 km och 200 höjdmeter är avklarade.


Med det var det slut för denna gång och jag kan avslöja redan nu att jag funderar på ett turförslag till någon lördag i höst som skulle vara kring 25 km och 400 höjdmeter. Vad sägs om det mina vänner?


Vi ses på onsdag, Tjingeling! 

      

Av SimmaCyklaSpring - 10 maj 2012 07:17

Nu på lördag är det som vanligt dags för ett lugnt långpass! Jag funderar på att göra en tur på 15 km där vi bland annat besöker Säterdalen. Kan väl bli trevligt på en lördagförmiddag.


I vanlig ordning så samlas vi kl 08.50 vid simhallen för en härlig löptur. Så kom och spring i goda vänners lag. Lugnt och behagligt och gärna ett bastubad och en simtur som avslutning. 


Lägg gärna en kommentar om du kommer. För det gör du väl. Så på med löparskorna och kom.


Välkomna, tjingeling tjingeling!!


Av SimmaCyklaSpring - 9 maj 2012 20:30

Trots regn och rusk kom hela tio löpare till kvällens övningar i "Olgas" anda. Det är alltså intervaller som fått namnet efter den sovjetfödda löperskan Olga Bondarenko som bland annat tog OS-guld på 10.000 m 1988. Med några till sådana pass står det inte på förrän vi också sätter nya rekord. Efter lite information om dagens övningar bar det iväg på uppvärmning. Ja alla var så ivriga iväg idag så vi glömde bort att ta den traditionsenliga bilden före start. Men det löste vi enkelt genom att ta en bild efter uppvärmningen istället. Bara det var gjort sattes det av i en hiskelig fart. 45 minuter senare var vi klara med intervallerna och klockan hade blivit sju. Vi körde dock lite nedvarvning och stretching innan vi gav oss för kvällen. Här kommer lite bilder från kvällens övningar, håll till godo!


  På knä, Jessica, Lisa, Johan och Mattias. Bakom står, Ann, Anna Maria, Ingemar, Lisa, Frida och Johan.


  Här ser vi Frida i full fart tätt följd av Anna Maria, Ann och Ingemar.


  Mattias var också med och han sa att han skulle ta det lite lugnt eftersom han skall till Göteborg och springa i helgen. Om han lyckades ta det lugnt vet jag inte. Nog såg det ut som han körde hårt tycker jag.


  Lisa och Jessica, det verkar som det inte går att skilja dom åt vare sig det är halvmara eller intervaller.


  Här ser vi vår andra Lisa för kvällen.


  Johan kör riktigt hårt.


  Här kommer en Johan till.


Sådär blev det denna kväll. Hade ju tänkt förlägga kvällens träning runt fotbollsplan ovanför sjukhuset men jag var dit och kollade strax före vår samling och det var sån där "Gå Lunka Löp-träning"  ja ni vet sådana där som sparkar en boll mellan sig. Det gjorde att vi körde på cykel och gångvägen efter sjön istället. Lite väl hårt men så fick det bli denna gång.    


Nu ses vi på lördag för dom som vill och kan. Tack för ikväll och verkligen bra kört av er alla. 


Tjingeling så länge!   

Av SimmaCyklaSpring - 7 maj 2012 06:00

Ja så är det. Några av er har varit med på så kallade "olgor" förut och ni vet vad det handlar om. För övriga blir det en överaskning. Vi samlas som vanligt vid Säters simhall kl 17.50


För den som eventuellt vill betala 80 kr för att testa sig mot andra löpare så lägger jag in länken till ett lopp i Borlänge som går samma kväll. Kolla in om ni är intresserad.

http://www1.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_430025/cf_87178/Inbjudan_till_-lven_runt_2012_ver2.PDFLägg en kommentar att du kommer, om du kommer.

Vill ni så ses vi på onsdag. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 5 maj 2012 13:42

Ja frågan är om inte det här är löpning när den är som bäst. Även om jag inte sprang själv utan var med på min MTB så känns det att det här är riktigt bra. Att i lugnt och behagligt tempo vara ute och springa en lördagförmiddag med ett så stort gäng likasinnade. Även om det var så dåligt väder på morgonen så vissa kanske tvekade för en löptur, det ösregnade ju tidvis. Men under tiden vi sprang var det uppehåll, om än riktigt gråväder. Men i glada vänners lag så är det helt ok.

Vi blev hela 13 st som samlades för avfärd varav två nya bekantskaper för min del. Det var Johanna och Ulf som denna gång hälsades extra välkomna. Johanna har visserligen varit med en gång förut men det var när jag var på "mallis" och cyklade. Hoppas ni gillade det ni var med om så vi får se er fler gånger.


  På knä ser vi Malin, Lisa, Lisa, Frida och Jessica. Stående har vi Camilla, Jon, Anna, Ulf, Rebecka, Johan och Johanna.


  Vi drog direkt ut i skogen på stigarna ovanför sjukhusområdet.


  Här passerar vi crossbanan, sedan blev det mest grusväg bland annat förbi Lomtorpet upp till Marken.


  Här nöter vi lite asfalt förbi Dammsjön med Rebecka och Johanna som farthållare.


  Efter att ha sprungit lite stig i Solvarbo så blev det asfalt på Solvarborakan innan vi åter är på bättre underlag på väg förbi Hases täppa. I täten ser vi nu Jessica och Frida. Efter detta blev det stiglöpning upp till kalkbrottet och sen var vi framme vid simhallen igen. Det hade då blivit 18 km på 1.54 Kanonbra jobbat alla som var med.


Tjingeling för denna gång!     

Av SimmaCyklaSpring - 3 maj 2012 12:30

Nu på lördag är det som vanligt dags för ett lugnt långpass!

I vanlig ordning så samlas vi kl 08.50 vid simhallen för en härlig löptur. Så kom och spring i goda vänners lag. Lugnt och behagligt och gärna ett bastubad och en simtur som avslutning. 


Lägg gärna en kommentar om du kommer. För det gör du väl. Så på med löparskorna och kom.


Välkomna, tjingeling tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se