Alla inlägg under oktober 2012

Av SimmaCyklaSpring - 21 oktober 2012 06:00

Ja, eller årets utmaning kanske jag skulle ha skrivit. Skriver några rader redan nu så ni kan ladda inför kommande lördag. Då blir det som vi talat om några gånger lite utöver det vanliga. Vi samlas dock i vanlig ordning vid simhallen kl 08.50 så vi kan ge oss av 09.00 Det kommer att finnas tre valmöjligheter 20, 32 eller 38 km. Oavsett vilken distans vi väljer så blir det gemensam fika efter 20 km på Gustafs Café. Jag vill att ni redan nu gör en kommentar om ni har för avsikt att vara med och även vilken sträcka ni vill springa. Jag har förvarnat en av tjejerna på Gustafs Café och hon ville att jag skulle höra av mig när jag vet hur många vi blir.


20 km

Vi kommer att springa från simhallen, ner genom Nordalen, vänster vid Mårtensgård och förbi Solvarbo för att sedan passera Våbäck och Lisselhaga innan vi hamnar på fiket i Gustafs. Som ni förstår så är det inte närmaste vägen, vi kommer att landa vid Gustafs Café efter ca 20 km. Där fikar vi så alla bör ha en fikaslant med sig. De som eventuellt är nöjda med 20 km placerar förslagsvis en bil där på morgonen och åker bekvämt tillbaka med den.


32 km

De som tycker att ca 32 km är lagom utmaning springer närmaste vägen tillbaka till simhallen.


38 km

Finns det sedan några som vill ge sig på ca 38 km så kan jag redan nu tala om att det går via Magnilbo. Det innebär att det blir riktigt kuperat på senare halvan. Det skiljer som sagt bara sex km, men en riktig utmaning blir det med tanke på att det är rejält många höjdmetrar vi får ta på den biten.


Tveka inte nu, alla som springer en mil på en timme kan vara med. Det är den farten vi håller på våra lördagslöpningar. Den här turen är ju lite speciell så här går det nog ytterligare lite långsammare.


Tveka inte, utan lägg en kommentar nu vilken sträcka du vill springa. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 20 oktober 2012 12:02

Jag hade följt väderprognosen och var lite orolig att det skulle bli regn idag. Men så blev det inte, det blev en riktigt fin hösttur med många deltagare.


 

På knä ser vi Anna, Sandra, Lisa och Mattias. Stående ser vi Jonas som återvände till oss idag efter ett bra tags frånvaro, skoj att du hittat tillbaka till oss. Sen ser vi Ann, Lisa, Malin, Johan, Per, Peter och Ingemar.


 

Här drar hela gänget iväg över golfbanan.


 

Snart har alla löv fallit från träden.

 

Nu är vi i Dalkarsnäs. Hela gänget är samlat men strax tar halva gänget till vänster och får på så vis elva km när dom är tillbaka vid simhallen.


 

Här kommer resten av gänget som sprang förbi Lerviken och har här sprungit över Åsen. Innan dom var tillbaks hade det gått nästan 1.30 och femton km avklarade.


Det var allt för denna gång. Tjingeling!
Av SimmaCyklaSpring - 19 oktober 2012 17:51

Kan man ju alltid kolla på en som är en jäkel på att cykla.


http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0


Vad sägs om det???


Vi ses i morrn. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 18 oktober 2012 06:00

Nu på lördag samlas vi i vanlig ordning vid Säters Simhall kl 08.50 så att vi är färdiga att ge oss av kl 09.00 I vanlig ordning kommer det att finnas turförslag på flera olika längder. Det blir dock inte alltför långt med tanke på att det nästa lördag blir en riktig utmaning. Så dra er inte för att komma. Farten vi håller är ca sex minuter per km.


Hoppas vi blir ett rejält gäng. Blir du med så skriv en kommentar.

Vi ses. Tjingeling!


Av SimmaCyklaSpring - 17 oktober 2012 19:48

Men vad gör det, det var inga sura miner här inte. Nej tacka för det när "Olga" var på besök.


Nina, Peter som var åter efter en månads förkylning, bra bra. Sandra, Mattias, Johan, Ingemar, Lisa, Ann och så Emma som var med för första gången, hjärtligt välkommen är du och vi hoppas få se dig hos oss fler gånger.


Hela tio stycken var vi ikväll, ja, eller elva då med "Olga" Var är hon då kanske någon undrar. Ja hon blev inte med på bild för hon kom inte förrän uppvärmningen var avklarad.

Vi började dock som sig bör med lite information om dagens, eller rättare sagt kvällens övningar. Det börjar ju bli lite kulet om kvällarna så ikväll skötte vi både informationen och dokumentationen inomhus. Det regnade när vi började men efter uppvärmning och några intervaller så sken, nej inte solen, men det blev ändå riktigt behagligt.


När alla intervaller var avklarade och nedvarvningen genomförd så var kl 19,15 och alla kände sig nöjda med kvällen. Kan väl inte vara annat i ett sådant gäng. Riktigt skoj.


Nu ses vi på lördag då det är dags för ett lite längre och lugnare pass.

Vi ses. Tjingeling!Av SimmaCyklaSpring - 15 oktober 2012 13:12

Som ni alla förstår så är det fantastiskt att cykla på Mallorca. Nu har bokningen öppnat för nästa års resor. Vill någon med så häng på. Här är länken för anmälan. 


http://www.cykelklubben.se/cykelresor/


Tjingeling, ses på onsdag om inte förr!


PS. Vill ni se lite mer av mina bilder från mallisresan så är länken här. DS


http://www.cykelklubben.se/cykelklubben/blog/blog_read.asp?UserID=3699&BlogItem=37004Av SimmaCyklaSpring - 15 oktober 2012 06:00

Nu på onsdag är det dags för intervaller igen. 


Vi samlas i vanlig ordning vid Säters simhall kl 17.50 så att vi efter lite information är redo att börja senast kl 18.00


Lägg en kommentar om du kommer eller om du har någon fundering.


Tjingeling!


PS. Jag tror bestämt "Olga" kommer på besök. Välkomna alla ni andra också! DS.

Av SimmaCyklaSpring - 11 oktober 2012 13:36

Ar idag hemma och vardar min forkylning. Finns liksom inget alternativ. Tanker anda lagga in nagra bilder aven idag i vantan pa att Lena kommer hem igen fran dagens tur i bergen.


 

Lena laddar infor dagens cykeltur, hon ar lite nervos kan jag lova. Det skall bli en tur pa 85 km med en fika uppe i bergen pa ett stalle som heter Valdemossa.


 

Strax efter nio och cyklisterna borjar samlas utanfor hotellet.


 

Nu bar det av for ganget som skall till Valdemossa. Har kommer Perry och Katharina.


 

Anna-Lena och Lena ar med. Dom ar lite spanda men det kommer att ga bra. Det ar dock varmen som oroar.


 

Sadar, da ar dom ivag, vad skall jag hitta pa da.


 

Efter att jag tagit en fika utefter strandpromenaden sitter jag i skuggan pa balkongen med havet bakom mig och laser om hundraaringen som klev ut genom fonstret och forsvann. Det narmaste fysisk aktivitet jag kommer idag ar att dricka vatten ur en sportdrycksflaska.


Ja, det far bli dagens rapport fran mallis.

Tjingeling.


PS. Kom ihag inlagget under om lordagens lopning. DS.


Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se