Alla inlägg under november 2012

Av SimmaCyklaSpring - 4 november 2012 06:00

Då jag fått positiv respons, av några på bloggen samt av de som sprang i lördags så blir det ett extrapass nu på måndag. I vanlig ordning (bortsett från att det är måndag) träffas vi vid simhallen kl 17.50 för att sedan efter lite information bl. a. köra ett av veckans två snabbpass. Dessa två pass kommer att ha ett samband, men det möter självklart inget hinder att bara vara med på det ena. Ett väl genomfört träningspass är aldrig bortkastat.


Lägg i vanlig ordning en kommentar om du vill vara med.

Tjingeling, kom o spring!

Av SimmaCyklaSpring - 3 november 2012 11:13

November är här och vädret är därefter. Riktigt höstväder med andra ord. Precis sådär som det skall vara när man behöver ett gäng likasinnade för att komma sig för att ut och träna. Vilken tur att vi då har varandra. För när vi kom tillbaka så undrade jag hur många som skulle ha sprungit 15 km själv idag, ja det var inte någon det verkade det som. Det är väldigt sällan man ångrar ett genomfört träningspass, idag ångrade heller ingen att dom blev med och sprang.

Nu kanske någon undrar om jag inte hade någon kamera med idag, jodå, det hade jag. Här kommer några bilder.


På knä, Jenny som är hemma i Säter på besök över helgen dök upp, jätteskoj att du kommer till oss Jenny när du är hemma. Maria H som fått med sig Anneli, skoj med ytterligare ett nytt ansikte i vårt gäng, hoppas du också blir med fler gånger. Det är faktiskt beroendeframkallande det vi håller på med, de flesta återkommer, det är skoj. Lite bakom har vi, Emil som varit i Falun och spelat i natt och inte kom hem förrän det var dags att kliva upp. Starkt att du blev med. Sedan har vi "gamla" välkända löpare i Ingemar och Ann. Dessutom Peter och Pär som också verkar trivas med oss, och vi med dom.


När vi fotograferat och jag dragit dagens turförslag var det dags att ge oss av. Redan då kom det en som ville in och simma, han hade dock ingen nyckel så det var bara för honom att åka hem igen. Likaså på den korta stund vi stod där efter träningen kom det flera och drog i dörrhandtaget till sporthallen som dock fortfarande vara lika låst som när den siste gick hem därifrån igår. Jag är ju inte den som vill verka gnällig men nog kan man väl få önska sig att öppettiderna för en sim och sporthall skulle kunna vara uppdaterade på kommunens hemsida. Veckan som varit har det varit öppet i stort sett hela dagarna vilket man inte kunnat utläsa på på hemsidan, likaså att det är stängt idag. Nu försvarar sig säkert någon med att det, (jag vet inte) men förmodligen har det sått i Säterbladet eller dagstidningen. Själv söker jag mycket information på nätet och det är jag nog inte ensam om. Vi är ju ändå en bit in på 2000-talet. Jag får väl ta på mig och framföra mitt önskemål om en hemsida som uppdateras lite oftare. Nog om detta.


Vi drog iväg i samlad trupp med, vad jag kunde se, vätskebälten på allas höfter. Bra, det behövs lite i strupen även på lugna långpass.


Vi hann inte långt förrän Jon kom farande, jag vet inte om han inte återhämtat sig från förra helgens pass eller om han hade annat att göra denna lördagmorgon som var som gjord för att springa i. Efter några uppmuntrande ord från Jon fortsatte vi vår tur.  


Vi sprang ner mot Dalsbyn och vidare ut mot, och förbi Nämsbo. Det stod inte på förrän vi korsade Kullsvedens airport varefter vi rundade Sävstjärn.


Nu är vi i Lerviken, där är det vackert även en morgon som denna.


Vi lämnar dock Lerviken och siktar in oss på nästa tätort som är Dalkarsnäs. Vi passerar sedan badplatsen innan vi nästan en och en halv timme senare och med 15 km i benen åter är vid simhallen.


Ja det var första lördagslöpningen i november och fler lär det bli, men ni får hålla er till tåls en hel vecka för fortare går det ju inte, inte ens när man har roligt, och det har vi ju nästan jämt. Men för att kommande vecka skall bli riktigt rolig har jag tänkt klämma i med två vardagspass, ett redan på måndag och ett på onsdag. Så kommande vecka finns det väl en chans för alla att vara med på något av passen.


Vi ses. Tjingeling!


Av SimmaCyklaSpring - 2 november 2012 12:42

Jag funderar att köra två pass kommande vecka av det lite snabbare slaget om intresse finns. Det ena redan på måndag och sedan på onsdag som vi brukar. Sen blir det ju såklart som vanligt även nästa lördag.


Men vad sägs, finns det intresse för detta denna vecka. Lägg en kommentar och ventilera eventuella intressen över detta.


Tjingeling.

Av SimmaCyklaSpring - 2 november 2012 12:33

Ni som funderar på att springa marathon i Stockholm lördag 1 juni 2013, nu lär ni snart fundera färdigt på det och anmäla er om ni vill vara med. Deltagarantalet är maximerat till 21.500 Senast nåddes detta tak redan 1 december. Har någon redan anmält sig eller funderar på att göra det, lägg en kommentar så kanske det sporrar fler ur vårat gäng att vara med.


Här är länken utifall att...


http://www.stockholmmarathon.se/start/index.cfm?Lan_ID=1


Tjingeling!


Av SimmaCyklaSpring - 1 november 2012 14:30

Nu på lördag samlas vi i vanlig ordning vid Säters Simhall kl 08.50 så att vi är färdiga att ge oss av kl 09.00 Det blir dock inte alltför långt med tanke på att det i  lördags blev en riktig utmaning. Så dra er inte för att komma. Kring 15 km är tanken, och som vanligt har jag även förslag på kortare turer. Farten vi håller är ca sex minuter per km.


Hoppas vi blir ett rejält gäng. Blir du med så skriv en kommentar.

Vi ses. Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se