Alla inlägg under juni 2013

Av SimmaCyklaSpring - 3 juni 2013 20:40

På onsdag är det dags igen för någon form av intervaller. Även denna onsdag är det Peter som håller i passet. Vad han har planerat får ni se ni som kommer:)


Samling vid Skönvikshallen kl 18.50 

 

Skriv gärna en kommentar så vi vet vilka som kommer!


Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 2 juni 2013 20:02

Igår blev det även ett långpass för dom som inte sprang Stockholm marathon. Det var Ingemar som hade planerat turen. Det var sex stycken som var löparsugna denna soliga dag!


 

Ann, Ingemar, Pär, Anna, Mattias och Peter, som agerar fotograf.

Dom startade turen som vanligt vid simhallen. Mattias som för dagen inte skulle springa alltför långt följde med till andra sidan bäcken bortanför golfbanan. Där vek han av vänster mot Dalkarsnäs och dom andra tog höger för att ta sig uppför "mördarbacken" mot Lodstöparbo. Sedan vek dom av och följde skidspåret mot Backus och Björnbo.      


 

Ingemar passade på att svalka sig med det kalla vattnet i Abborrtjärnen. 


 

Det kom en rejäl backe som ledde dom ut på ett stort kalhygge där dom för en liten stund kände sig lite vilsna.


 

Men som tur var hittade Ingemar stigen igen så dom kunde springa vidare fram till Björnbo.

Väl framme i Björnbo blev det flera km av lång utförslöpning ända ner till Aspnäs och sedan ut på stora vägen och sista biten på skogsstigen som kommer fram bakom simhallen. 

Tillbaka vid simhallen igen efter nästan 17 km. Alla var supernöjda av alla intryck som Ingemar lotsade dom igenom.


Vilken härlig dag och vilka fina bilder det blev!

Man kan ju inte annat än tycka det är härligt att springa i denna fina natur!:)


Tjingeling!


Av SimmaCyklaSpring - 1 juni 2013 19:00

Idag såg jag fyra SCS-löpare som deltog på Stockholm Marathon. Kanhända var det fler, jag vet ej. Redan före start såg jag tre. De kommer här.


Sandra, Lisa och Johan ses här vid Östermalms IP strax före start.


Vi, jag, Lena o Erik går sedan vidare för att ställa oss på något lämpligt ställe. Vi träffar då på Lisa Sandberg som vi tillbringar resten av dagen med när vi kollar in alla löpare. Lisa som för övrigt skall springa ett lopp imorgon på Lugnet i Falun.


Det går åt massor med funktionärer på ett lopp som detta. Här är det ett gäng glada tjejer som skär upp bananer som löparna skall få efter Valhallavägen.


Här står vi vid Berwaldhallen och löparna har då sprungit nästan 19 km, ser ni klockan på bilen? 1.00.48 puh säger jag bara. Vilken fart dom har alltså.


Nej vanudå, är stålmannens fru med också? Nejdå det är bara Miranda som spökar sig lite. En duktig löpartjej från Stockholm som även varit i Säter och tävlat i Triathlon.


Och där passerade Malin, det är ju så mycket löpare så man blir alldeles yr i bollen av att stå bredvid o kolla in alla som springer förbi. 


Strax efter kom Johan och Lisa som stannar till och får ett par nya vätskeflaskor. 28 km har nu sprungits och man kan säga att det är nu det börjar.


Nu har det börjat regnat ganska så rejält men det tror jag inte Lisa o Johan bryr sig så mycket om. De är nog bara glada över att vara i mål. I mål var de efter 4.08.33 Inga andra bekanta såg vi vid målet men Malin vet jag sprang i mål på 3.55.01 Sandra tog sig även hon i mål och det var på tiden 4.45.55 Med detta förstår alla som inte sprungit ett Marathon att allt kan hända på ett sådant lopp. Vi som sprungit Marathon visste det redan.


Här har vi sökt skydd undan regnet så Lisa och Johan skulle få på sig lite torra kläder. Man blir snabbt frusen efter ett lopp som detta. Även Lena och Lisa Sandberg ser vi här.


Det var allt från Stockholm denna dag  och jag säger bara, alla som tog sig runt idag gjorde verkligen en prestation som heter duga. Vi ses snart allihop, kör hårt så länge!


Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se