Alla inlägg under juli 2015

Av SimmaCyklaSpring - 12 juli 2015 12:47

Strax före avfärd står här Tomas, två Monika, Patrik och Lena. Ser ut att bli en fin dag så det är väl bara att dra då.


Som så många gånger börjar vi med att fara mot Gustafs. Efter att ha stannat till i Gustafs och kollat Lisas o Johans hus så fortsatte vi förbi St Tuna.


Efter tre mil är vi i Torsång och vad passar väl bättre än en fikapaus i solskenet.


När vi passerat Milsbo tränade vi att ligga på fem led. Det gick ju riktigt bra och vi klarade oss helskinnade hela vägen hem. En riktigt fin tur blev det. Tack till alla som var med.

Vi hörs o syns!

Av SimmaCyklaSpring - 9 juli 2015 18:08

Idag skippade jag inledningen på Touren och tog turen till Leksand istället för att inhandla ett nytt bakbord. Det förra jag hade var 55*65 cm, det nya i massiv fura mäter hela 60*120 cm. Riktigt snyggt vill jag lova. Fick även tag på en passande degskrapa så nu kan det bli baka av bara jag får tid. 

Hej så länge!

Av SimmaCyklaSpring - 8 juli 2015 14:10

Ja nu är det sista pillret taget på min treveckors medicinkur. Nu är det bara att hoppas att jag får fortsätta känna mig lika pigg som jag gör nu, även om jag ökar på intensiteten lite på mitt cyklande. Bara att hålla tummarna och gasa. Vi hörs!


Av SimmaCyklaSpring - 7 juli 2015 13:43

Började dagen med att grädda lite bröd. Valnötsbröd med aprikos och russin. Har även kört undan skräp till soptippen så nu har jag gjort mig förtjänt av att kolla på dagens etapp av Touren. Den blir besvärlig med många avsnitt gatsten, sk Pavéavsnitt. Det lär bli hård åtgång på både däck och cyklar. Hoppas bara att det inte blir en lika hemsk olycka som igår. 

Hej så länge!

Av SimmaCyklaSpring - 6 juli 2015 11:01

Med risk för regn så hade jag redan igår bestämt mig för att lufta min gamla MTB och ta en tur på grusvägarna uppåt Nisshyttan. Där finns det inget behov av heldämpat så då är det ju bra att nöta på den lite också. Precis när jag stod här så börja det regna.


Det regna och det regna, ibland mer och ibland mindre. Här passerar jag efter 15 km Gruvsjön och funderar för ett kort ögonblick, väldigt kort, om jag skulle svänga in och fara över Björnbo och nöja mig med tre mil. Men nej, det var ju varmt och skönt trots regnet så jag fortsatte som planerat.


Blev en fin tur trots ihållande regn. Nu har jag tagit ett varmt bad och en kopp kaffe så nu är det bara att vänta in tredje etappen på "Touren"

Vi hörs!

Av SimmaCyklaSpring - 4 juli 2015 12:44

Johan var förbi hemma igår och när han hörde att jag tänkte cykla idag blev han sugen att följa med. När han hörde att jag tänkte cykla redan tidigt på morgonen blev han inte sugen. Vi bestämde till slut att vi skulle starta kl 09,00 vid Gustafs kyrka. Här står jag strax för halv nio och är färdig att ge mig av. Ser ut att bli en bra start på semestern.


Tar det lugnt till Gustafs och när jag kommer dit är Johan precis ditkommen han också


Vi for till Stora Tuna och är nu strax framme i Torsång. Det går alla tiders fint.


Nu passerar vi bron i Torsång.


Efter Torsång for vi via Milsbo ut på vägen mot Stora Skedvi. Då tyckte Johan att jag kunde ligga på rulle ett tag. Det gick väl lite väl sakta för honom kan jag tänka. Lugnt o behagligt hade jag det ett tag.


Nu är vi i Stora Skedvi så då får även deras kyrka vara med på en bild.


Johan passar på att läska sig lite i värmen.


Efter att ha passerat Fäggeby for vi mot Hedemora och svängde in mot Västerby, där for vi bara någr km för att sedan ta höger igen mot Rävbo och Königshyttan. Där hade Johan aldrig varit så det var ju på tiden att vi for där nu. Det är precis som att cykla som när vi är på mallis. Små fina vägar. Det är verkligen cykling när den är som bäst.


När vi sedan kom hem var det bara att slå sig ner vid dukat fikabord. Det smakade bra vill jag lova. Och det blev en smakstart på semestern. Tack Johan för att du gjorde mig sällskap. Kanon kanon.

Hoppas få lämna många fler cykelrapporter närmaste tiden. Vi hörs! 

Av SimmaCyklaSpring - 2 juli 2015 21:44

Varmt och skönt och en arbetsdag till semester. Lika bra att ta en kvällsstur.


Var helt bestämd på att ta det lugnt i värmen vilket jag redan nu kan tala om att jag lyckades skapligt bra med. Passerar här kanotstadion strax före Torsång.


Solen skiner över stålverksarbetarna på Domnarvet.


Efter att ha passerat Ornäs och Torsång får jag här sällskap helt plötsligt. Försöker åka ifrån men lyckas ej. Helt plötsligt var han dock borta.


Passerar Dalälven på väg mot Gustafs och det är bara för härligt.


Kvällsrundor är fina när vädret är som idag.


Efter Gustafs dök han upp igen och jag fick ligga på rulle ända till Säter. Härlig härligt. Blev dryg 60 km med ett snitt på över 28 trots att snittpulsen bara var 145. Måste säga att det känns ju riktigt bra.

Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se