Alla inlägg under februari 2016

Av SimmaCyklaSpring - 7 februari 2016 08:26

Isigt ute och ont i bröstet, då är det bara att gå ner i källaren och placera lite luftmotstånd på frysen och själv ta plats på Trainern.


30 minuter fick det bli. Inte mycket men lite är bättre än inget alls. Fyra fyror hann jag med och trött blev jag. Det är väl bra, och ifall någon undra vad 3000 står för. Jo, i och med dessa två bilder har jag nu lagt in hela 3000 bilder på denna blogg. Halloj så länge!

Av SimmaCyklaSpring - 6 februari 2016 11:53

Efter torsdagens vurpa tog jag det säkra före det osäkra. Det fick helt enkelt bli årets första pass på Trainern i källaren. Önska att det även vore årets sista pass, för visst är det mycket trevligare att vara ute och cykla. När jag äntligen är av med förkylningen och det är perfekt temperatur ute, ja då är det extra trist att sitta i källaren och harva. Men faktum är att jag fick en riktig tryckare i bröstet i torsdags, måste ha varit styret jag landa på. Därför nöjde jag mig med en inomhusvända med minimal risk för krasch.

Men förhoppningsvis står det inte på förrän jag vågar mig ut igen. Men nu blir resten av dagen framför TV:n, först fem-milen på skidor, sedan hockey med Leksand. Orkar jag något mer efter det kanske det rent av blir Melodifestivalen också. Hoj hoj!

Av SimmaCyklaSpring - 4 februari 2016 16:52

När jag fick höra att Lisa skulle vara ledig på eftermiddagen och ta en cykeltur så bestämde jag mig för att göra likadant. Här står vi hemma hos Lisa i Gustafs och skall precis ge oss av.


Vi hade en himla tur med vädret och vi drog iväg mot Magnilbo.


Tjusigt värre och humöret på topp.


Nu har vi svängt av och åker där det är oplogat, men vi följer spåren där Steven och Tomas körde i går kväll.   


Lite besvärligt på vissa ställen men inte värre än att, just det. Rätt som det är så vurpa jag och när jag liggande på marken tittar bakåt så ser jag att Lisa har ramlat tio meter bakom mig. Hon verka dock klara sig bra. Själv är jag lite öm i bröstet men det går väl över.


Efter 23 km var vi hemma vid Lisa igen och då fortsatte jag själv till Säter och fick då 37 km på mätaren. Det är så här man skall göra ibland. Vid finväder, ta ledigt och ta en tur.


Det är allt bra kuperat innan man kommer till Magnilbo. Nej nu lär jag allt få tag på någon som är mer datorkunnig än vad jag är så jag får någon ordning på min Garmin och överföringen till bloggen.

Hej så länge!

https://connect.garmin.com/modern/activity/1039022959


 

Av SimmaCyklaSpring - 2 februari 2016 19:56

Idag är det prick på dagen en månad sedan jag cyklade senast. Men nu var det dags. Dags att ta en tur för att få veva lite på benen så träningsvärken i ljumskarna från helgens skidåkning skulle ge med sig. Har också satt på ett nytt reservlyse på styret så jag inte skall behöva råka ut för kolmörker om pannlampan slocknar. Jag tog det lugnt och for via Solvarbo till Gustafs. Stanna till vid Johan så han fick se att jag inte banga ur för lite mörker och regn.


Efter en timme och en kvart hade jag kört 23 km och då var jag hemma igen. Bara att tvätta cykeln så den är redo för en ny runda. Kanhända till helgen, hoppas det i alla fall.

Hej så länge!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards