Alla inlägg under maj 2016

Av SimmaCyklaSpring - 8 maj 2016 21:15

Trots att vi tog en tur igår ville Lena ta en tur idag igen, det fick hon göra ensam för jag hade tänkt ta en liten hårdkörning på min MTB för att se hur det känns. Vi stack samtidigt, hon åt Gustafs och jag mot Lodstöparbo.


Efter Lodstöparbo passera jag Åsen, Djupdalen och Königshyttan. Sen blev det Bispbergshyttan och Bispberg. Väl där svängde cykeln av mot Bispbergs klack som synes. Där var det skönt med en liten fotopaus.


Sen drog jag ner till reningsverket för att få lite höjdmetrar till. Det blev hela 700 m på fyra mil. Det var väl inte så tokigt. Tog i skapligt också för första gången på riktigt länge. Bäst att testa lite inför lördagens Billingerace. Nu tror jag i och med dagens besked att jag åtminstone skall orka ta mig runt. Någon annan förhoppning har jag ej, det kan vara nog så tufft för det sägs att det är en dryg bana.

Av SimmaCyklaSpring - 7 maj 2016 18:57

Idag tyckte Lena att det var dags för racerpremiär och så fick det bli. Här står vi strax före avfärd i det härliga vädret.


Efter att ha passerat Gustafs är vi nu i krokarna av Hovgården. Det går lätt även för Lena.


Stora Tuna och Torsång passerades i ett huj och nu passerar vi även älven för andra gången, nu i Gustafs.

En alla tider racerpremiär blev det. Hej för denna gång.

Av SimmaCyklaSpring - 5 maj 2016 17:57

Sicket härligt väder. Bara att ge sig iväg på en tur. Tänkte vara ute kring tre timmar och skulle väl uppåt Norbo Finnmark hade jag tänkt. Trodde att det skulle kunna bli kring sex mil. Men jag har lite dålig koll i de där trakterna, men det spelar väl ingen större roll.


Efter en mil är jag vid Silvbergs gruvhål och där är det fint.


Men en halvmil senare tog jag av på ett ställe där vägen helt plötsligt tog slut. Då hade jag bara åkt en halv km ungefär så det blev dagens första vändning. Efter 29 km borde jag ha tagit höger, det gjorde jag inte vilket gjorde att det blev så att jag var tillbaks på 29 km stället även efter 39 km. På denna mil hade jag fått vända på två ställen då vägen bara tog slut. Nu gjorde ju inte det något, vädret var fint och jag fick se lite ställen som jag inte sett förut. Sämre kan man ha det en eftermiddag i början på maj. Vi hörs!

Av SimmaCyklaSpring - 3 maj 2016 20:08

Äntligen var det dags för en tur igen, lagomt till värmen kom så det blev årspremiär för kortbenta byxor. Härligt härligt med lite värme.


Det skulle bli en lugn tur för att känna hur det känns såhär en och en halv vecka före Billingeracet. Här har jag kört tio km och är i höjd med Mossbysjön.


Känns riktigt bra så det är väl bara att klämma en mil till. Ja, gör jag inte det kommer jag ju inte hem.


Efter två mil har jag passerat både Gustafs och Solvarbo. Nu skall jag strax ner över Ljusterbro.


I Ljusterbro var det så fint med massor med Vitsippor. För att slippa backen i Norddalen runda jag Bispberg och hade hela 32 km innan jag var hemma. Kändes väl ok, blir det inget bakslag på det här finns ju hoppet att ta sig an Billingen den 14 maj. Den som lever får se. Skönt i alla fall att vara i sadeln igen. Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se