Direktlänk till inlägg 31 oktober 2016
I väntan på tillfrisknande från förkylning åkte två mjölpåsar fram i helgen. Vetemjöl från Orga Kvarn och Dinkelmjöl från Berte Qvarn. Lite havssalt och vatten till det så har man en deg.
Efter ett dygn i kylsåpet är gräddningen i full gång.
Fyra matbröd på en måndagkväll är inte helt fel. Nu blir det en macka och en kopp kaffe. Vi hörs.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 | 13 | 14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 | |||||||||
|