Alla inlägg under juni 2019

Av SimmaCyklaSpring - 19 juni 2019 14:44


Erik hade beställt tid för bikefit till i dag vilket jag tyckte lät intressant. Tog tåget till Stockholm redan kl sex i morse och vi är nu på väg till Kista.

Vi är nu på Delta Naprapati hos naprapaten Marcus Lofjord som går igenom och kontrollerar att armar och ben och övriga detaljer fungerar som de ska. Efter några smärre justeringar var det dags för Erik att sitta upp på cykeln.

Marcus Lofjord är också bikefitspecialist och nu är det dags att kolla att Erik sitter som han ska. Efter att ha både höjt och flyttat fram sadeln, samt även sänkt styret. Sadeln blev dessutom bytt till en ny. Vips så kändes det som en helt ny cykel.

Efter några sista råd var det två timmar senare dags att fara hemöver igen.

Nöjd som bara den är Erik när vi far hemåt. Känns verkligen som en helt ny cykel.

En varsin paj på trottoarserveringen där Erik bor fick det bli innan Erik hastade vidare till sitt arbete. Själv passade jag på att ta det lugnt under eftermiddagen. För vem vet, kanhända det blir en tur igen när Erik kommer hem från sitt arbete.

Av SimmaCyklaSpring - 18 juni 2019 08:26

Nu har det gått två dagar sedan målgång på Vätternrundan och nu har jag kommit mig för att göra ren cykeln. Själv är jag fortfarande mör i kroppen vilket gör att även i dag blir en vilodag. Ända sedan 2011 då jag åkte på 9.41 har jag tänkt att det skulle vara skoj att klara 9.30 Det har tagit några år men i år slog det in med råge. När jag nu klarade 9.23 är det ju bara att sätta upp ett nytt mål. Under nio timmar vore väl något. Då säger vi det. Måste ju ha något att sikta mot. Siktar man aldrig träffar man aldrig målet. I går öppnade föranmälan till nästa års Vätternrunda så nu är det steget gjort. Gäller att träna på nu för jag lär inte få ta åtta år på mig att klara nästa mål, som det tog att klara mitt förra mål. Nej då kan det nog vara för sent.

Av SimmaCyklaSpring - 15 juni 2019 20:54

Här sitter jag och förbereder mig för min tolfte Vätternrunda. Klockan är halv fyra på morgonen och jag skall starta om en timme.

Nu är jag vid starten och det är snart dags att gå in i startfållan det snart är dags för start. Hur det skall gå har jag inte funderat så mycket på. Det är så mycket som spelar in.

Gick ju fantastiskt bra det här. I mål på 9.23 vilket var en rejäl putsning mot 9.41 som jag hade 2011. Ända sedan dess har jag ju tänkt att det skulle vara skoj att klara 9.30 och i dag var det tydligen min dag. Har aldrig varit så lite trött under loppet som jag vara i dag. En riktig kanondag i sadeln. Hoppas det kommer fler sådana.

Av SimmaCyklaSpring - 14 juni 2019 16:16

Ja då står jag här igen då. På Mossens camping i Motala. I morgon är det dags för min tolfte Vätternrunda och jag skall bara ta en liten sväng för att se om allt är som det ska.

For en sväng ner mot mål för att kolla så allt är sig likt. Det kunde jag konstatera att det är. Här framför är sista svängen före mål. Tar man inte den hamnar man i Vättern.

For fram till målet och tog en bild ifall jag inte kommer ända dit i morgon. Då har jag ju ändå en bild så jag kan låtsas att jag tagit mig i mål. Har jag tagit mig i mål elva gånger skall det väl gå en gång till så jag får dussinet fullt. I annat fall blir det ju fler lopp och kanhända fler försök.

Av SimmaCyklaSpring - 9 juni 2019 18:20

I går körde vi först 45 km på racer. Efter det var vi på konsert med Eagles. Riktigt bra var det.

Här är Erik, jag och Lena på väg in på konserten.

Nu är Erik och jag ute på en ny tur. Många fina vägar i stockholmskrokarna.

Nu har vi åkt kring sju mil och vi är på hemväg igen.

Vi avslutade vår tiomilarunda med en sväng på Djurgården. Nu är vi på Gärdet med Kaknästornet i bakgrunden.

Av SimmaCyklaSpring - 8 juni 2019 16:36

I dag blev det en liten runda i Stockholm med Erik. Vi passerar här Gröna Lund på vägen ut.

Efter en timme stannar vi till i Djursholm för sadeljustering. Där var det så här fint.

Av SimmaCyklaSpring - 7 juni 2019 15:08

I dag får jag sällskap av Johan och vi står nu i startgroparna inför en liten tur.

Efter att ha farit till Stora Tuna är vi nu i Torsång. Därifrån tog vi raka vägen hem och vi hade 48 km på våra mätare. Johan har inte kommit igång med träningen så det passade mig ypperligt. Han är stark så det räcker ändå. Hoppas det inte blir något bakslag med halsen nu. Vill köra ett par pass till innan Vätternrundan.

Av SimmaCyklaSpring - 2 juni 2019 19:04

Var ju i Stockholm hos Erik förra helgen och åkte på en av hans cyklar. Jäklar vad bra jag satt på den. Skrev upp alla mått och nu har jag justerat min så gått det går. Höjt styret, sänkt sadeln samt flyttat sadeln bakåt.

Tänkte bara åka två mil för att känna efter lite. Men det kändes så bra så jag for till Gustafs och sedan Stora Skedvi.

Ja det kändes ju riktigt bra det här. Hoppas det känns lika bra när jag åker längre turer.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards