Direktlänk till inlägg 29 november 2014
Ja då var det dags att börja använda min saffransblandning som har stått och gottat till sig ett tag. En matsked sätter både färg och smak på bullarna. Här är det blandat med en halvliter "rödmjölk"
Några timmar senare hade jag ett gäng saffransbullar samt tre sorters kakor. Upplandsbröd, Vaniljkakor och Bondkakor. Det blev en liten kort rapport från Ovangårdarnas hembageri.
Halloj, vi hörs!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||
|